pIcIsAn

My photo
I write a lot. Every seconds, every hours, every day, every month. But I realize you won't come back.

2011-02-23

Hidung Menghidu Bau Hamis

Kali ini, mari kita sama - sama membuat konklusi .


Mei Ling bukan lah seorang yang setia. tetapi kuat benar cemburu. seks pun kuat juga. 
kebiasaannya orang kuat cemburu amat menyayangi kekasih hati. apa kes pula dengan Mei Ling? 
dah la selalu buat zina mata, zina tangan wat sexting ngan orang lain, tapi nak cemburu koyan - koyan pula dengan Ah Chai. tak faham sungguh.  


apakah puncanya?


ha, mari kita membuat hipotesis.


1. Mei Ling x mahu Ah Chai curang macam dia.


2. Ah Chai banyak duit, takut pitis2 itu tertumpah pada orang lain.


3. Dah terang lagi berunggun api Ah Chai ada kereta, kalau curang mesti Ah Chai bagi banyak alasan xnk bawa Mei Ling keluar. Alasan, nak save bajet.


4. Takut makhluk gedik terutama seorang tu yang sem 2, diploma in islamic banking, yang bg coklat letak kat Neo Ah Chai, [ sarcasm] sambar kalau Ah Chai pun layan.


5. Dah memang keturunan! nak wat camne. 


nak wat bisnes ni.

owh, ye,
kepada kawan - kawan Ah Chai tu,
x perlu la kot nak bagi nombor Ah Chai kat makhluk gedik,
terutama yang sem 2, islamic banking tu ye,
coz dia juz akan mesej
begini,
"u, i suka tengok u, tak tau nama tapi orang panggil moon,
u x kenal i, tapi i kenal u"

kenapa x terus terang je,
" u, awek u tu x cantik. u kan kachak, bergaya,
couple la dengan i, i muda, awek u tua, x berapa nk islamic banking lak tu, pilih la saya"
sambil mendabik dada yang x berapa 54D itu.

life is shit. but it is becoming bullshit when she exist.

5 comments:

  1. gedix sungguh sem 2 islamic banking tu..
    sila tunjuk yg mne..
    lagi rare kalo tunjuk je gmba dye kt sni..

    ReplyDelete
  2. yaya n ana: ntah la. sy pun mls ambil tahu.
    x penah tgk, tp ade la org ckp psl
    dier.

    ReplyDelete