pIcIsAn

My photo
I write a lot. Every seconds, every hours, every day, every month. But I realize you won't come back.

2011-06-13

10 perkara Mei nak buat sebelum berkahwin. [ entry tiru ana faryana]

baru saja baca entry ana faryana. si kecil bercita - cita tinggi. so,i decided to write things similar wif her la. well, she's my bff rite? we share mutual friends and hobbies.

1. get a degree. then we can talk about marriage.

2. published a novel. what a high ambition.

3. dapat streamyx kat umah. haha.

4. manage to drive a car safely. well, i'm quite careless actually. 

5. get a load of money. x perlu risau laki x bagi duit nak beli bawang.

6. pandai masak western. ceh. sbb mei malas nak buat daging salai masak belimbing. [berlagak kau]

7. panjangkan rambut sampai ke tahap yang diperlukan. well, it's quite necessary.

8. get sex education. waa.

9. make sure dah ready to have children.

10. cari cinta sejati. 

well, itu je yang mampu terfikir. haha.

4 comments:

  1. tak dapat bayangkan fey rambut panjang. sebab bila pendek pun dah sangat comel. hikhik



    *cari cinta sejati?

    ReplyDelete
  2. hahaa risau beli bawang ker? kat rawang kan banyak..

    sex education bukan dah belajar ke masa form 3 dulu? lupa la tu..

    ReplyDelete
  3. opss lupa,,kalo link kat ana faryana tu lagi saya suka ni..hihii

    ReplyDelete
  4. yaya: byk la awk. skunk dh pnjg au rmbut.

    ana: eceh, nk link bgai. haha.

    ReplyDelete